Ontwerpstudio & Workshops

Een inspirerende omgeving waar alle ideeën uitgewerkt worden

Inspiratie

Ik kom bij je thuis om je wensen te bespreken. Maar je bent ook van harte welkom in onze ontwerpstudio in Streefkerk aan de rand van Groot Ammers (regio Molenwaard). Hier kunnen we in alle rust onder het genot van een kopje koffie of thee van gedachten wisselen. Met uitzicht op de molens en weilanden. Het is een inspirerende omgeving waar alle ideeën uitgewerkt worden, oftewel waar je dromen tot een concreet plan worden gesmeed. Waar we stalen kunnen bekijken van karpetten, stoffen, verf en behang.

fotos-mobiel-september-2016-2544
fotos-mobiel-september-2016-2514

Styling ideetjes

En wie weet zie je in deze ruimte stylingvoorbeelden welke je aanspreken: een sfeervolle vaas met kunstbloemen, een kast geverfd met kalkverf, een bank aangekleed met mooie kussens en plaids, een foto aan de wand…..

Workshops

De ontwerpstudio wordt tevens gebruikt voor het geven van workshops. Wanneer je zelf aan de slag wilt met het ontwerpen van je nieuwe interieur bent je welkom met een groep vrienden of vriendinnen om je eigen moodboard te maken. Tijdens deze gezellige workshop ontwerpen we samen je droom interieur. Je leert de juiste combinaties te maken van kleuren en materialen. En maakt je eigen moodboard met behulp van fotomateriaal, kleur- en stofstaaltjes. Om iedereen een persoonlijk advies en tips te kunnen geven is het maximum aantal deelnemers 6 personen. De workshop kan ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds worden gegeven en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. De kosten per persoon zijn € 39,- , dit is inclusief materialen, koffie of thee met wat lekkers. Tevens onbeperkt frisdrank of sap. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee.

Tot eind van het jaar worden de workshops (bij voldoende aanmelding) gegeven op de woensdagen van 13:00 tot 16:00 uur. Andere dagen en tijdstippen zijn in overleg mogelijk!

Foto 3

interieur-nu-ontwerpstudio-1-1

Materiaal- en kleuradvies

interieur-nu-ontwerpstudio-3-1

Styling

interieur-nu-ontwerpstudio-4-1

Woonaccessoires

interieur-nu-ontwerpstudio-2-1

Workshops

INTERIEUR NU - INTERIEURADVIES EN STYLINGADVIES
ESTHER VAN HOORNE

Wil je meer informatie over ons interieur- en/of stylingadvies? Of heb je een andere vraag aan ons? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.