OVER INTERIEUR NU

Esther van Hoorne- de Haas

Interieuradvies en stylingadvies

Als interieurstyliste heb ik ruim 16 jaar ervaring met het ontwerpen en stylen van interieurs , ik ben woonachtig in Streefkerk, in de prachtige Alblasserwaard (Zuid- Holland). Of je nu houdt van landelijk, modern of klassiek, ik kan in alle woonstijlen met je meedenken en adviseren.

“Interieur Nu” staat voor sfeervolle interieurs, voor zowel woon- als werkomgeving.  Ik verzorg decoratie en styling en maak het tot één geheel.  Met gevoel voor kwaliteit van materialen, kleuren en bijzondere details. Waardoor het de stijl en uitstraling krijgt die past bij jou en jouw manier van leven, woonwensen en budget.

Foto 6

Binnenhuis advies

Sta je op het punt om te verhuizen of te verbouwen? Ben je na zoveel jaar uitgekeken op je huidige inrichting en wil je wel eens iets anders? Wil je meer warmte, gezelligheid en sfeer, bijvoorbeeld door een andere kleur op de wand of nieuwe woonaccessoires? Misschien is je leefsituatie veranderd waardoor een bepaald vertrek een andere of nieuwe functie krijgt, denk aan een kantoor aan huis of een slaapkamer vergroten of tot gastenverblijf maken nu de kinderen het huis uit zijn. Of wil je je huis verkopen en deze verkoop geschikt maken? Kom je er zelf niet uit of ben je bang om de verkeerde keuzes te maken? Dan kun je ongetwijfeld wel wat advies gebruiken!

INTERIEUR NU - INTERIEURADVIES EN STYLINGADVIES
ESTHER VAN HOORNE

Wil je meer informatie over ons interieur- en/of stylingadvies? Of heb je een andere vraag aan ons? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.