Styling

Kleuradvies

Het kiezen van kleuren is heel persoonlijk. Een kleur kan een bepaald gevoel of emotie oproepen. Naast jouw persoonlijke smaak en leefwijze is er een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals wat pas bij de stijl van het huis en eventueel de omgeving. Als we samen kiezen voor een thema of sfeer passen daar vaak bepaalde kleuren bij; basis kleuren en accentkleuren. Hoe valt het licht in de woning? Is het koel of warm licht? Wil je een ruimte groter of kleiner laten lijken? Lager of juist hoger? Met kleur kun je heel veel doen! Maar vooral die sfeer creëren waardoor jouw huis je thuis wordt.

Stylingadvies

De finishing touch is de styling, de decoratie, daarmee maak je het helemaal af. Maar misschien is styling wel het enige dat jouw huis of werkomgeving nodig heeft. Oftewel: de meeste meubels zijn nog prima, maar er mag iets gebeuren. Of misschien is de indeling niet helemaal logisch of heb je simpelweg behoefte aan verandering, verfrissing. Durf bepaalde spullen weg te doen, geef een meubelstuk een tweede leven d.m.v. een blik (kalk)verf en voeg een aantal goed gekozen accessoires toe en je geeft jouw plek weer een hele nieuwe look.

Woonaccessoires

Als je het zelf lastig vindt om woonaccessoires in de juiste stijl te vinden kan ik deze voor je zoeken. Ik heb diverse adressen waar ik in verschillende stijlen en prijsklassen mooie accessoires voor je kan vinden.

INTERIEUR NU - INTERIEURADVIES EN STYLINGADVIES
ESTHER VAN HOORNE

Wil je meer informatie over ons interieur- en/of stylingadvies? Of heb je een andere vraag aan ons? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.